Inbrengen

Dit is uw kans om met uw gebruikte kinderkleding en allerhande spullen een ander blij te maken, de goede doelen te steunen en er zelf ook nog iets aan over te houden.
De kinderkleding vanaf maat 74 t/m 188 en het speelgoed dient geprijsd aangeleverd te worden.
U kunt hiervoor de benodigde prijsenvelop ophalen bij de kleuteringang van OBS De Bosrank, Havelter Schapendrift 22a in Havelte. Via een bericht op deze website, Facebook en Instagram en Twitter maken we de precieze datum bekend vanaf wanneer deze enveloppen klaar liggen.
Het is ook mogelijk om de envelop per post te ontvangen. De kosten hiervoor bedragen € 2,90 per envelop.
In de prijsenvelop treft u een uitgebreide prijsinstructie aan.

We hebben gemerkt dat er steeds grotere hoeveelheden per klant worden ingebracht, daarom hebben we een limiet ingesteld van 100 stuks per klant.
Zoals eerder ook al vermeld, zijn wij door de steeds verdergaande groei en het daarbij ontstane ruimtegebrek, genoodzaakt om ook een deel van de babykleding niet meer in te nemen voor verkoop. Kinderkleding mag ingebracht worden vanaf maat 74 (dit geldt natuurlijk ook voor alle pyama’s, badjassen, etc).

Ook op de website vindt u een pagina met een uitgebreide prijsinstructie. Leest u deze alstublieft nauwkeurig, dat bespaart de werkgroep veel tijd.
Inbrengen is mogelijk op de donderdagavond voorafgaand aan de beurs van 19.00 tot 20.30 uur. 

Aandachtspunten
Op zaterdag, na afloop van de beurs, kunnen de niet verkochte GROTE babyverwante artikelen en de retouren tussen 13.30 uur en 14.00 uur worden opgehaald. Niet opgehaalde retouren kunnen worden opgehaald op de eerste maandagavond na de beurs van 19.30 tot 20.00 uur, eveneens in De Veldkei. De opbrengst wordt overgemaakt op uw (IBAN)rekeningnummer. Komt u de spullen niet ophalen op de hiervoor genoemde dagen en tijden, dan worden de spullen aan het goede doel geschonken. De werkgroep kan niet aansprakelijk worden gesteld voor zoekgeraakte artikelen.

Contact
Jennie Eggens: (0521) 340 033