15 januari 2016

Nieuwe trainingsmaterialen voor The Big Stones jeugdspelers

2015 stond in het teken van ons 25-jarig bestaan en daarom hebben we alle Havelter verenigingen met jeugdleden aangeschreven met een mooi financieel aanbod om benodigdheden aan te schaffen voor hun jeugdleden. Ons hoofddoel is tenslotte de Havelter jeugd in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.
Onlangs hebben wij van Havelter Rugby Club The Big Stones een nieuwsbrief ontvangen met daarin een leuke vermelding over de Kledingbeurs, ons financiële aanbod én natuurlijk een foto van de trainingsmaterialen die ze daarvan hebben aangeschaft voor hun jeugdspelers.

De vermelding in de nieuwsbrief:

Kinderkledingbeurs
Via de Havelter Kinderkledingbeurs hebben wij een geldbedrag gekregen om trainingsmaterialen voor onze jeugd aan te schaffen.
De opbrengst van deze kledingbeurs komt ten goede aan de jeugd van Havelte. Voor het eerst krijgen wij een bedrag om aan onze jeugd te spenderen.
Van dit bedrag hebben wij een aantal nieuwe materialen gehaald voor de jeugdtrainingen, hier zal in de aankomende nieuwsbrief meer van te zien zijn.

Rugbyclu The Big Stones - Nieuwe materialen jeugd
De jongste talenten van de club hebben vanavond de nieuwe materialen, welke wij hebben aangekocht door een sponsoring van de Kinderkledingbeurs, uitgebreid getest!